Ειναι απο τις συνταγες που απο τη γευση μονο δεν καταλαβαινεις οτι γινονται με το συγκεκριμενο αλευρι,ισως επειδη το πλαισιωνουν πλουσια υλικα.Ειναι ιδια και πολυ πιο αφρατα απο τα γνωστα μας cookies.
Υλικα
-2 κ 1/4φλ.φαρινα χωρις γλουτενη
-1 αυγο και 1 κροκος
-2κ.σ.φυστικοβουτυρο
-1 βανιλια
-1φλ.ασπρη ζαχαρη
-80γρ.βουτυρο(σε θερμοκρασια δωματιου)
-80γρ.τυρι κρεμα
-1/2κ.γλ.σοδα
-1 πρεζα αλατι
-100γρ.κουβερτουρα 70%(σε κομματια)
Ανακατευουμε ολα τα υλικα εκτος απο τη σοκολατα και ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε ενα μαλακο ζυμαρι.Ριχνουμε τη σοκολατα και ζυμωνουμε λιγο μεχρι να ενσωματωθει στο ζυμαρι.Πλαθουμε σε 12 μπισκοτα και τα βαζουμε σε ταψι στο στρωμενο με λαδοκολλα,αφηνοντας κενο μεταξυ τους γιατι φουσκωνουν πολυ.Ψηνουμε 8' με 10' στους 170c.
Καλη επιτυχια!
Υλικα
-2 κ 1/4φλ.φαρινα χωρις γλουτενη
-1 αυγο και 1 κροκος
-2κ.σ.φυστικοβουτυρο
-1 βανιλια
-1φλ.ασπρη ζαχαρη
-80γρ.βουτυρο(σε θερμοκρασια δωματιου)
-80γρ.τυρι κρεμα
-1/2κ.γλ.σοδα
-1 πρεζα αλατι
-100γρ.κουβερτουρα 70%(σε κομματια)
Ανακατευουμε ολα τα υλικα εκτος απο τη σοκολατα και ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε ενα μαλακο ζυμαρι.Ριχνουμε τη σοκολατα και ζυμωνουμε λιγο μεχρι να ενσωματωθει στο ζυμαρι.Πλαθουμε σε 12 μπισκοτα και τα βαζουμε σε ταψι στο στρωμενο με λαδοκολλα,αφηνοντας κενο μεταξυ τους γιατι φουσκωνουν πολυ.Ψηνουμε 8' με 10' στους 170c.
Καλη επιτυχια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου