Κατηγορίες

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Σπανακι βουτυρου

Υλικα
-500γρ.σπανακι(κτψ)
 -50γρ.κουκουναρι
-1/4κ.γλ.αποξηραμενο σκορδο
-1 ματσακι φρεσκο κρεμυδακι
-3κ.σ.ελαιολαδο
-4κ.σ.βουτυρο
-2/3φλ.νερο
-ανηθος
-αλατι
-πιπερι
-χυμος απο μισο λεμονι
Ριχνουμε 2κ.σ. βουτυρο,1κ.σ.λαδι σε μια κατσαρολα και σωταρουμε σ αυτο τα φρεσκα κρεμμυδακια και το κουκουναρι.Μολις το κουκουναρι παρει χρωμα ριχνουμε το σπανακι,το νερο και τα αρωματικα.Χαμηλωνουμε τη φωτια και αφηνουμε το φαγητο να ρουφηξει τα υγρα του περιπου 15' με 20'.Κατεβαζουμε απο τη φωτια και προσθετουμε το υπολοιπο βουτυρο,λαδι,το λεμονι και σερβιρουμε.
Καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου