Προκειται για μια συνταγη που μας δινει ενα πολυ αφρατο κεικ παρολο που δεν υπαρχει αυγο να βοηθησει το μιγμα να φουσκωσει,το ρολο αυτο τον παιρνει το ανθρακικο.Με πολυ απλα υλικα που εχουμε ολοι στο σπιτι και γινεται σε ενα μολις μπολ.
Υλικα
-1φλ.φυτικο λαδι
-1κ1/2φλ.ζαχαρη
-1φλ.φρεσκο χυμο πορτοκαλι
-ξυσμα απο 2 πορτοκαλια
-1φλ.ινδοκαρυδο τριμμενο
-3κ1/2φλ.αλευρι γ.ο.χ.
-1φλ.σοδα(αναψυκτικο με ανθρακικο)
-1φακελακι μπεικιν παουντερ
Σε ενα μπολ ανακατευουμε με το συρμα το λαδι με τη ζαχαρη και στη συνεχεια τα υπολοιπα υλικα.Λαδωνουμε μια στρογγυλη φορμα για κεικ και μεταφερουμε μεσα το μιγμα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 165c για 45' με 50'.
Καλη επιτυχια!
Υλικα
-1φλ.φυτικο λαδι
-1κ1/2φλ.ζαχαρη
-1φλ.φρεσκο χυμο πορτοκαλι
-ξυσμα απο 2 πορτοκαλια
-3κ1/2φλ.αλευρι γ.ο.χ.
-1φλ.σοδα(αναψυκτικο με ανθρακικο)
-1φακελακι μπεικιν παουντερ
Σε ενα μπολ ανακατευουμε με το συρμα το λαδι με τη ζαχαρη και στη συνεχεια τα υπολοιπα υλικα.Λαδωνουμε μια στρογγυλη φορμα για κεικ και μεταφερουμε μεσα το μιγμα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 165c για 45' με 50'.
Καλη επιτυχια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου